Filmbewertung
386 Stimmen

S10E19 Die weiße Bö Episode

Original title: Squall

Die weiße Bö

Nachdem ein Offizier auf der USS Borealis tot aufgefunden wurde, geht das NCIS-Team an Bord des Navy Schiffs. Für Tim McGee (Sean Murray) kommt es während der Ermittlungen zu einem unerwarteten Wiedersehen: Sein Vater, Admiral John McGee (Jamey Sheridan), befand sich zum Tatzeitpunkt auf dem Schiff und gehört damit zum Kreis der Verdächtigen. themoviedb

  • Poster

  • Backdrops

  • Interessante Links

  • Trailer

Untertitel

Uploader

Comments from Opensubtitles.org

  • SmallBrother @
    Beste Anonymous (Rie van de Buggy's?). Het is NIET de bedoeling dat er exacte duplicaten worden geupload. Als een versie geschikt is voor meerdere releases, dan kun je dat vermelden in het opmerkingenveld.
    Twee dagen geleden heb je (ik neem tenminste aan dat jij dat was) een paar exact dezelfde bestanden geupload, met alleen een verschil in de eerste regel (de release naam). Wat ik heb gedaan is de duplicaten disabled en de door jou vermelde release naam vermeld in de upload die is blijven staan. Ik ben dus uitgegaan van de informatie die jij zelf hebt verstrekt.
    Zo is deze ondertitel voor NCIS.S10E19.480p.HDTV.x264-mSD ook geschikt voor NCIS.S10E19.HDTV.x264-LOL, NCIS.S10E19.HDTV.XviD-AFG en NCIS.S10E19.720p.HDTV.X264-DIMENSION. Alleen één bestand kan blijven staan, de duplicaten worden disabled.
    Ik heb de verwarrende/onjuiste tekst verwijderd uit www.opensubtitles.org/en/subtitles/4900349/ncis-naval-criminal-investigative-service-squall-nl.
    Ik hoop en neem aan dat alles oke en correct is nu.
    SmallBrother @
    Overigens kun je foutjes in de gegevens van een upload laten wijzigen m.b.v. het Report formulier, door te klikken op "Corrigeer ondertitel". Als je extra uitleg nodig hebt hoe dat te gebruiken, zie het forum topic op forum.opensubtitles.org/viewtopic.php?f=1&t=2595.
    Het is dus niet nodig (zelfs ongewenst) om dezelfde ondertitel nogmaals helemaal te uploaden.

Show comments on opensubtitles.org

Bewerte die Qualität der Untertitel (0 Stimmen)

Dateiinfo