Рејтинг на филмот
145 гласови

The Looming Storm Movie

Original title: 暴雪将至

Yu, a self-assured factory guard, fancies himself a detective and begins poking his nose into a murder investigation.

  • Постери

  • Backdrops

  • Интересни линкови

  • Трајлери

Loading...
Име на издавачот