Рејтинг на филмот
574 гласови

S03E18 "Glee" Choke Episode

"Glee" Choke

Rachel and Kurt finally get their chance to audition for the NYADA.

  • Постери

  • Backdrops

  • Интересни линкови

  • Трајлери

Преводи

Додавач

Rate quality of subtitles (0 гласови)

Инфо за фајлот