Рејтинг на филмот
806 гласови

S13E12 "Family Guy" Stewie Is Enceinte Episode

"Family Guy" Stewie Is Enceinte

Stewie impregnates himself with Brian's DNA to save their friendship, while Peter and the guys try to make a viral video.

  • Постери

  • Backdrops

  • Интересни линкови

  • Трајлери

Loading...
Име на издавачот