Рејтинг на филмот
467 гласови

S07E02 "NCIS" Reunion Episode

"NCIS" Reunion

The team discovers the bizarre death of a Marine and his two friends may be linked to their past, but its Gibbs who ends up taking a trip down memory lane.

  • Постери

  • Backdrops

  • Интересни линкови

  • Трајлери

Loading...
Име на издавачот