Рејтинг на филмот
9378 гласови

S03E04 Green Light Episode

Green Light

Walt loses control as he reacts to Skyler's news, endangering his job and relationships with Saul and Jesse. Hank throws himself into his blue meth investigation. Jesse enacts a new plan.

  • Постери

  • Backdrops

  • Интересни линкови

  • Трајлери

Loading...
Име на издавачот