Рејтинг на филмот
169 гласови

S02E04 "Channel Zero" The Exit Episode

"Channel Zero" The Exit

The exit is, of course, the most dangerous part of the no-end house. With the Father in pursuit, shocking discovers abound and tension simmers among the group.

  • Постери

  • Backdrops

  • Интересни линкови

  • Трајлери

Име на издавачот