Рејтинг на филмот
143 гласови

S02E05 "Channel Zero" The Damage Episode

"Channel Zero" The Damage

Margot, Jules, and Seth face new horror as The Father wreaks havoc in the real world.

  • Постери

  • Backdrops

  • Интересни линкови

  • Трајлери

Име на издавачот