Рејтинг на филмот
182 гласови

S01E07 "Trollhunters: Tales of Arcadia" To Catch a Changeling Episode

"Trollhunters: Tales of Arcadia" To Catch a Changeling

Armed with an ancient troll-hunting tool, Jim and Toby set out to unmask the Changelings living among them. Claire makes Jim a tempting offer. themoviedb

  • Постери

  • Backdrops

  • Интересни линкови

  • Трајлери

Име на издавачот