Оцена филма
0 гласова

  • Постери

  • Backdrops

  • Занимљиве везе

  • Трејлери

Титлови

Отпремилац

Comments from Opensubtitles.org

  • Gnib @
    Weet iemand een releasenaam voor deze serie?
    bvb dank
    Flitskikker @
    Zie mijn andere comment:
    ---
    Dit is waarschijnlijk een rip uit een opname van de zender TV5 Europe; Eclair Media verzorgt voor hen de "Nederlandse" ondertiteling.
    Tussen aanhalingstekens, want Eclair maakt altijd gebruik van Franse/Belgische sjablonen en huisstijl, die nogal afwijken van de Nederlandse gebruiken. Zie de algehele sync (korte titels, weinig samengevoegd, hoge CPS), uitroeptekens, twee dialoogstrepen, niet uitpunten enzovoort.
    ---
    Bij deze vertaling zelfs regels tot 32 CPS! Kortste duur nog geen 0,8 seconden, langste duur in de hele sub slechts 4,2 seconden...
    Kortom: ook al vind je een passende video, ik denk niet dat je met deze vertaling 'relaxed' zult kunnen kijken.
    Flitskikker @
    Om je eigenlijke vraag te beantwoorden: als je googlet op de programmanaam en afleveringsnummer in de veelgebruikte indeling, dan kun je de afleveringen vinden.
    Gnib @
    Dank voor de antwoorden. Ik heb inmiddels de Innocente.S01E0*.Episode.*.1080p.WEB-DL.DD+2.0.H.264-SbR gevonden en deze heeft ingebakken NL subs. Ik zal proberen deze te extraheren en te uploaden.
    mk22NL @
    De ondertiteling van dit seizoen is prima te volgen met de HDTV.x264-DDLFR uitvoeringen. Wel is het zo dat voor veel van de afleveringen een sync nodig is omdat de ondertiteling anders over de hele aflevering een aantal seconden te laat verschijnt.

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 гласова)

Подаци о датотеци