Betyg
46645 röster

Geralds lek Movie

Some games you play. Some you survive.

Original title: Gerald's Game

Ett par försöker krydda till sexlivet i en stuga ute i skogen. Men när maken dör kämpar en fastkedjad kvinna för att överleva. themoviedb

  • Backdrops

  • Intressanta länkar

Undertexter

Uppladdare

Översättare

Comments from Opensubtitles.org

  • olien @
    Senkinek nem tűnt fel, hogy egy jó pár sor hiányzik?
    000Christo91000 @
    Hali! Azért hiányzik, mert az elején csak a jelenet alatt hangzó számnak a dalszövegét olvashatod. A többi helyen pedig csak hangutánzó angol szavak vannak, például, liheg, sír, piheg, ugat stb. Szerintem elég hülyén nézett volna ki, ha beleírom őket.
    olien @
    Nem. Leszokták fordítani a nem párbeszéd alapú szöveget, és van olyan jelenet, mikor a nő megszólal, és már ott sincsen felirat.
    000Christo91000 @
    Mikor azt mondja, hogy 'oké'? Vagy 20x egymás után? Bocs, azt hittem 5x olvasásra már érthető, mit mond. :) Mindegy, ha szerinted szar a felirat, fordítsd le a hiányzó részeket. Nekem az volt a lényeg, hogy egy normális feliratot készítsek, minél hamarabb. Elérhető az angol verzió, megnézed ha hiányzó, égbekiáltóan fontos információkat, melyek kimaradtak a feliratból és kiegészíted. Ennyi. ;-)
    stantheman @
    Mentség elfogadva! :-)
    Én sem szeretem a lefordított dalszövegeket és a hangutánzó szavak fordításait! Minden jót!
    CallmePlissken @
    Köszi a feliratot, most néztem meg a filmet, perfekt fordítás. Nálam nem hiányzott egyetlen sor sem... nemtom, mások mit (nem) láttak.
    000Christo91000 @
    Köszi! :) Ha megnyitod a feliratot szövegszerkesztőben, ott látszik. :) De ennyi a lényeg, hogy a film nézése közben nincs olyan, ami ne lenne lefordítva.
    carmine @
    Köszi a feliratot. Nem szövegszerkesztőben kell nézni, hanem film közben és akkor kiderül, hogy teljesen rendben van a felirat. Én nem találtam benne hibát.

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 röster)

Filinfo