Puntuación
223 votos

Yummy Movie

Facelifts, boob jobs and zombies

Yummy is an orgy of blood, violence and fun in which a young couple travel to a shabby Eastern European hospital for plastic surgery. The young woman wants a breast reduction. Her mother comes along for yet another face-lift. Wandering through an abandoned ward the boyfriend stumbles upon a young woman, gagged and strapped to an operating table; she is the result of an experimental rejuvenation treatment. He frees her, but does not realize he just caused the outbreak of a virus that will change doctors, patients and his mother-in-law into bloodthirsty zombies. themoviedb

  • Backdrops

  • Enlaces interesantes

  • Trailers

Subtítulos

Comments from Opensubtitles.org

  • @
    zeker geen verbetering. Alleen de fps is aangepast. Alle fouten zijn verder hetzelfde als de vorige.
    Scorpy007 @
    Kan je dan even uitleggen waar!
    SmallBrother @
    Afgezien van het boven/ondergenoemde, er zijn toch ook nog steeds foutjes die inderdaad niet verbeterd zijn.
    Bijvoorbeeld:
    #48: Een derde regel met alleen een punt (dit komt een aantal keren elders ook voor). Hierdoor verspringt de ondertitel een stuk omhoog.
    #113: Je ziet er prachtig u t. (de "i" ontbreekt, hetzelfde op meerdere plekken).
    En 'natuurlijk' de meest voorkomende (en nauwelijks zichtbare) ripfout: een kleine letter L ipv een hoofdletter i. zoals in #70 (en nog een aantal).
     
    Met een spell check en een simpele blik in Subtitle Edit spoor je dit makkelijk op.
    SmallBrother @
    Nee, deze is niet hetzelfde. Bijvoorbeeld
    Vorige:
    #11 En j j bent meer dan je buikje alleen.
    Deze:
    #11 En jij bent meer dan je buikje alleen.
    Zie jij geen verschil?
    SmallBrother @
    En geen zorgen om subbetje. Ongenuanceerde en onjuiste uitspraken zijn zijn manier om de eerste upload van een nieuwkomer te verwelkomen :)
    Als je een verbeterde versie wilt plaatsen, dan kun je deze betsande upload updaten. Dat kan via de link "Corrigeer ondertitel" en dan "update". Dat is beter voor ons en makkelijker voor jou dan helemaal opnieuw uploaden.
    Scorpy007 @
    Ik hoop dat nu alle foutjes eruit zijn ;)
    SmallBrother @
    Een foutloze ondertitel bestaat niet ;-)
    Een aantal kleine L zijn nu inderdaad hoofdletter I, dat is beter. Maar er zijn nog steeds wat foutjes. Wat ik even snel vooral zie, gaat over punten en komma's: ontbreken van een punt aan het einde van een zin, of zijn drie uitlooppuntjes er twee geworden. Ook staat hier en daar een punt waar een komma hoort. Of een totaal alleenstaande punt (bijv. regel 282).
    Lijken kleinigheidjes, maar maakt het een beetje slordig en leidt af. Ik weet niet of je de nieuwe versie handmatig hebt gecorrigeed of de OCR hebt aangepast en helemaal opnieuw hebt uitgevoerd. Als je dit vaker wilt doen, is dat laatste natuurlijk de beste manier natuurlijk. Ik heb echt totaal geen verstand van OCR technieken, maar er zijn anderen die dat wel hebben. Misschien kun je op het forum om hulp vragen.

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 votos)

Info del fichero