Movie rating
176497 votes

Jason Bourne Movie

You know his name

The most dangerous former operative of the CIA is drawn out of hiding to uncover hidden truths about his past. themoviedb

  • Backdrops

  • Interesting links

Subtitles

Translator

Comments from Opensubtitles.org

  • thy24 @
    Lijn 38: Kickass torrents momenteel offline. ???
    Gedownload om te kijken of dit geen machine vertaling is, maar dit is wel vreemd.
    SmallBrother @
    Film/videobestand niet bekeken, maar lijkt mij best passen binnen de context...
    LRT @
    Het lijkt mij erg stug dat jason bourne verteld dat KAT offline is
    SmallBrother @
    Ook in Engelstalige ondertitels staat het.
    Maar in plaats van te speculeren, dus toch maar even beeld en geluid erbij gepakt. Men is bezig met computergedoe, o.a. traceroute commands, downloaden, beeldscherm in beeld, etc. Mogelijk een vertaling van tekst in beeld. KAT bestaat immers en de film wil misschien realistisch zijn ;-) Maar het geluid en beeld is dermate slecht dat ook dat geen uitsluitsel geeft.
    Toch vermoed ik geen oneigenlijke 'reclame' - niet erg goede reclame om te zeggen dat je site off-line is...
    LRT @
    Ik heb meerdere eigenaardige vertalingen gespot in deze srt, over algemaan vrij aardig maar hier en daar valt er toch veel op aan te merken. Ondanks dat de audio niet aan de goede kant is is het allemaal wel goed te horen wat er verteld wordt. Ik heb m naast onze vertaling gelegd en zit toch wel een heel groot verschil in. Wij releasen deze overigens pas bij een betere bron ;)
    SmallBrother @
    Ik heb qua vertaling niet echt diep gegraven, mij valt vooral op dat de subs (technisch) een beetje rommelig zijn (onnodige line-breaks, drie of zelfs vier regels, interpunctie, dialoogstrepen, etc.).
    De Bourne films zijn best oke, maar inderdaad, ik wacht liever op een fatsoenlijke release ipv. cam-stuff...
    LRT @
    Wel grappig hoe de vertaler er zijn eigen draai aan heeft gegeven, ik wil best met de vertaler rondom tafel zitten, wellicht leest hij dit en heeft hij interesse LRT te joinen. ;)
    LRT @
    Je hebt helemaal gelijk, rommelig indd, spellingcontrole ook vergeten zag ik. Wij kunnen de vertaler wel op het juiste spoor krijgen, al met al is niet verkeerd als je ziet met welke bron hij het heeft moeten doen ;)

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 votes)

Fileinfo