映画の評価
0 投票数

S09E01 A New Beginning Episode

A New Beginning

Rick and his group make a risky run into Washington, D.C. to search for artifacts they will need to build the civilization he and Carl envisioned. themoviedb

  • ポスター

  • Backdrops

  • 予告編

字幕

職人

Comments from Opensubtitles.org

  • @
    Bedankt voor de Retail Sub! :)
    SwaffelSmurf @
    Bedankt 888!
    Martin1964 @
    Liever mosterd na de maaltijd, dan beginnerswerk die "snel" moet verschijnen. Ik heb alle lof voor beginners, daar niet van, maar lees je dan eerst even goed in wat de bedoeling van een nette vertaling is.
    rustroest @
    Helemaal geen mosterd na de maaltijd. Weet dat dit zeer gewaardeerd wordt. Goede ondertitels zijn essentieel. Dus heel erg bedankt en ga vooral door!
    @
    blijven leveren meneer acht!
    Moo21 @
    Bedankt voor de subs Acht! Ik waardeer het dat je de tijd neemt om de retail subs te uploaden. Ik zou het zeker als een van de velen waarderen als je hiermee doorgaat! :)
    SmallBrother @
    "Mosterd na de maaltijd"? Ik denk het niet. Zie de statistieken. Aantal downloads is (nog) wel relatief laag, maar groeit gestaag. Absoluut aantal bedankjes bevindt zich tussen de twee eerdere uploads. Maar zie ook het 'gewicht': 24 bedankjes op nog geen 170 downloads, zo'n hoog percentage komt niet vaak voor. Dan ook nog in no-time 6 ratings van 10/10. En last but not least een bergje supportive comments.
    Nee, dit is echt geen mosterd na de maaltijd. Dank je wel.
    @
    Ik kijk The Walking Dead niet, sterker nog... ik verafschuw dit genre, maar ik kan een upload van een retail-sub wel enorm waarderen. Neem dus aub niet meer het zinnetje 'mosterd na de maaltijd' in je vingers. Bij diverse series zijn de subs zo erbarmelijk, wachten op retail voorkomt zoveel irritaties. Chapeau 888! Ga vooral zo door!!!

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 投票数)

ファイル情報