"CSI: Miami" Kill Switch преводи Српски

Рејтинг на филмот
153 гласови

S05E23 "CSI: Miami" Kill Switch Episode

"CSI: Miami" Kill Switch

While CSI tries to find out who killed a carjacker, Wolfe is forced to become an adversary as he takes a job as a television crime analyst.

  • Постери

  • Backdrops

  • Интересни линкови

  • Трајлери

Преводи

Rate quality of subtitles (0 гласови)

Инфо за фајлот