Tarif Movie
2442 Undi

S01E04 The Crossing Episode

The Crossing

The group faces the harrowing task of crossing the river with their wagons and supplies. Thomas and Noemi grow closer. themoviedb

  • Posters

  • Backdrops

Sarikata

Pemuat-naik

penterjemah

Comments from Opensubtitles.org

  • @
    Ligt het aan mij of zijn de teksten erg lang en de tussenruimten veelal veel te kort? (0,01!) Zinnen soms bijna over hele breedte scherm...
    Treble72 @
    Moet ik daarop antwoorden als er een 3 gegeven wordt?
    SmallBrother @
    Gezellig is het hier ;-)
    Regels van 46 tekens is een ietsiepietsie lang, maar niets dramatisch. "Zinnen soms bijna over hele breedte scherm" lijkt mij een tikkeltje overdreven.
    Gaps van 1 ms is een ietsiepietsie klein en het is inderdaad beter/mooier om dat wat groter te maken, tot minstens 50, maar liefst 125 ms. Dat is ook helemaal niet zo moeilijk, zeker niet met een CPS-ratio die al dik in orde is. Maar ook dit zijn eigenlijk alleen maar puntjes op de i.
    Anderzijds zijn juist de echt belangrijke technische dingen (CPS-ratio, duraties) heel erg prima in orde. Ook valt er qua taal en opmaak weinig aan te merken. Een 3/10 beoordeling is naar mijn idee echt onterecht (en niet leuk).
    Treble72 @
    Dank je. Hanzeeo maakt ze zag ik zelf ook dus weet hij hoeveel werk het is. Er is altijd iets te verbeteren, het zijn geen retail subs. Het blijft hobby. Met dat soort cijfers is de motivatie snel weg.
    @
    Ha Treble, ik heb te snel gereageerd, mijn excuus. Ik was even in de veronderstelling dat ze machine-titels waren. Blijkt verkeerde conclusie! Ik kan de beoordeling niet wijzigen, anders had ik dat nu gedaan. I stand corrected.
    SmallBrother @
    Dan zou de reactie over machinevertaling moeten gaan ;-)
    Maar oké. Ik heb de beoordeling weggehaald. Als je wilt, kun je nu opnieuw een cijfer geven.
    Hans-Zelf @
    Met mijn nieuwe account, beoordeling alsnog aangepast. Groet en succes, Hanzeeo.
    SmallBrother @
    Ikzelf zou deze subs een 8,5 of 9 geven - maar ja, helaas biedt het systeem alleen de keuze tussen 4 sterren (7/10) of 5 sterren (10/10)...
    Helaas hebben we het niet over Michelin restaurants ;-)
    @
    Ik had de titel ingeladen in SE op mijn computer. Aangezien ik mijn instellingen nog strakker dan 'Pro-subs' heb ingesteld om mijzelf te dwingen creatief te zijn, was veel 'oranje'. Daardoor heb ik jouw titel verkeerd ingeschat/bekeken. Het is mijn vergissing dan ook en ik ben blij dat de admin mijn beoordeling heeft verwijderd. Succes en ga door met het werk. Ik weet zeker hoeveel dat is. Respect.
    SmallBrother @
    Attent van je om nog even wat extra uitleg te geven en zo. Maar je hebt MIJ beantwoord, niet Treble, dus hij krijgt hier geen notificatie van. Dus ik heb nog even expliciet zijn aandacht gevraagd :)
    @
    Gentleman Admin!
    SmallBrother @
    @Treble72: Zie laatste berichtje van Hanzeeo.
    Loket @
    Het zou erg jammer zijn als je nu zou ophouden. Ik heb geen klagen over je ondertitels. Gaat prima zo.
    rutger2020 @
    alles loopt zoals het lopen moet zels op de 4k uitvoering...
    maar dit is wel vertaalt door een drent volgens mij...
    hoeveel bent je nodig dat is wel echt een drents ding haha
    SmallBrother @
    Sorry, maar "hoeveel bent" komt nergens voor in deze ondertitel. Ik vrees dat hier weer hetzelfde aan de hand is als eerder bij www.opensubtitles.org/en/subtitles/8967976/house-of-gucci-nl
    rutger2020 @
    mmmm je zal wel weer gelijk hebben hier in.... maar als ik zelf ook correct wil gaan ondertitelen welk programma moet ik dan hebben.
    SmallBrother @
    Ik adviseer Subtitle Edit.
    Als je wat met ondertitels wilt gaan doen, zou ik ook adviseren om even een kijkje te nemen op het forum, de sectie "Hulp bij ondertitelen", zie forum.opensubtitles.org/viewforum.php?f=38
    Met name deze twee topics:
    - Hoe het NIET moet, de Zeven Valkuilen: forum.opensubtitles.org/viewtopic.php?t=16591
    - Wat WEL de bedoeling is, de Richtlijnen voor ondertitels: forum.opensubtitles.org/viewtopic.php?t=12639
    Als je in ieder geval die twee even doorleest, dan heb je een beetje een idee wat erbij komt kijken.

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 Undi)

Info fail