Movie rating
1540 votes

S08E17 Brian & Stewie Episode

Brian & Stewie

In the 150th episode, Brian & Stewie get locked in a bank vault, they are forced to deal with each other on a whole new level. Unlike any other FAMILY GUY episode, the acts will play out in real time as Brian and Stewie react to being locked in a small space with no baby food or martinis to keep them from losing their minds while they hatch an escape plan. themoviedb

  • Posters

  • Backdrops

  • Interesting links

  • Trailers

Subtitles

Uploader

Comments from Opensubtitles.org

  • kalman51 @
    szia! két észrevételem lenne.
    ahogy látom, a felirataidat UTF-8-as karakterkódolással készíted, a GOM player-nél ez szívás, mert ezzel a kódolással az ékezetes karakterek máshogyan jelennek meg, olvashatatlan a szöveg. a fordítás végén átfuthatnád a feliratot és a dupla sorokat kitörölhetnéd (most az 1. számú feliratrész előtt van 2 üres sor, ezért az nem jelenik meg). amúgy élvezetesek a felirataid!
    kalman51 @
    a karakterkódolás átállítása egyszerű dolog. átnevezed a kiterjesztést srt-ről txt-re, majd a fájlt megnyitod a windows jegyzettömbben. fájl mentése másként és alul, a kódolásnál az UTF-8-at átállítod ANSI-ra. a végén pedig a kiterjesztést át kell nevezni ismét srt-te. így minden lejátszónál tökéletes lesz a felirat.
    Futyulos @
    Szia! Köszi az észrevételeket, eddig nem igen törődtem a kódolással ez igaz :) nem tudom, hogy vajon ki lehet -e javítani itt a weboldalon keresztül, de régen még bele lehetett nyúlni. Most sehol se találom ezt az opciót. Töltsem fel újra?
    kalman51 @
    az EDIT menü alján van egy jelölőpipa: felirat törlése, aztán újra fel kell tölteni, ha minden igaz.

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 votes)

Fileinfo