Statystyki filmu
107 głosy

S03E06 Black on White Episode

Black on White

Higgins finds himself quarantined with Thomas in the guest house after Thomas' supposed exposure to 'African Hemorhragic Fever'. Unbeknown to Higgins, the enforced quarantine is actually a ruse organised by Magnum and a one of Higgins' former comrades, to try and protect him from Kenyan Mau Mau warriors who are seeking bloody revenge and one-by-one killing all members of Higgins' old Army regiment who, in the 1950s, were responsible for the destruction of a Mau Mau village... themoviedb

  • Plakaty

  • Backdrops

  • Interesujące linki

  • Trailer'y

Napisy

Comments from Opensubtitles.org

  • northwave79 @
    Correctie: 1e lijn timings. Copy past in notepad:
    1
    00:00:00,236 --> 00:00:04,736
    Kranten uit 1936.
    En ze gaan allemaal over de zaak Danforth.
    SmallBrother @
    Hoi northwave79, alle waardering en respect voor het feit dat je zo goed je best doet om dingen goed te doen. En dat voor een tamelijk nieuwe OS user :) Petje af.
     
    Maar het is geen goed idee om de downloaders nog een instructie te geven om te gaan knutselen. Het idee is dat de aangeboden subs zonder gedoe direct bruikbaar zouden moeten zijn. In plaats daarvan kun je voor dergelijke correcties de update-feature gebruiken. Je kunt een v2 update plaatsen via de link "Ondertitelgegevens aanvullen/corrigeren" en dan "update". Zo kun je zelf de gecorrigeerde subs plaatsen en voor de downloaders is het dan meteen goed.
     
    Ik heb het bij wijze van voorbeeld al gedaan, dus het is oké zo. Voor de volgende keer :)
    northwave79 @
    Bedankt voor de tip! Ben nog niet thuis in alle opties dus ik probeer het zo te doen met seizoen 2.
    SmallBrother @
    Btw, mooi dat je voor de rest van de afleveringen nieuwe subs hebt geplaatst, nu MET die paar regels intro. Dat had niet gehoeven, zo super belangrijk was het niet, maar het is wel beter zo, dus hartelijk bedankt voor het klusje. Ook daarvoor had je dus die update-methode kunnen gebruiken (maar dat wist je toen nog niet). Maar heel goed dat je die versies zonder intro zelf hebt weggehaald, zo blijft het clean. Good thinking!

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 głosy)

Info pliku