Оцена филма
0 гласова

Medieval Movie

The story of 14th century Czech icon and warlord Jan Zizka who defeated armies of the Teutonic Order and the Holy Roman Empire. themoviedb

  • Постери

  • Занимљиве везе

  • Трејлери

Титлови

Отпремилац

Преводилац

Comments from Opensubtitles.org

  • soundshaper213 @
    heb verschillende versies gedownload die onder de sub staan als ook geschikt, maar loopt met geen 1 film sync. graag aanpassen
    SmallBrother @
    Ik heb het bekeken met Medieval.2022.720p.WEBRip.800MB.x264-GalaxyRG - en die loopt in ieder geval gewoon netjes synchroon. Sterker nog, sync is behoorlijk prima: vrijwel overal een nette incue van zo'n 125 ms - zie i.postimg.cc/pTNFBmQg/image.png
    Ik vermoed dat er aan jouw kant iets mis is gegaan. Graag even double checken. De markering 'slecht' heb ik maar weer weggehaald.
    soundshaper213 @
    heb deze versie getest:
    Medieval.2022.1080p.WEBRip.x264-RARBG
    Medieval.2022.WEBRip.x264-ION10
    Loopt helaas niet sync. misschien dan idd even deze versies weg halen bij "geschikt voor"
    SmallBrother @
    Allereerst, Medieval.2022.1080p.WEBRip.x264-RARBG (met een vier) is niet per se hetzelfde als Medieval.2022.720/1080p.WEBRip.x265-RARBG (met een vijf).
    Maar goed, ik heb ook even gekeken met de vermelde
    - Medieval.2022.1080p.WEBRip.x265-RARBG
    - Medieval.2022.WEBRip.x264-ION10
    en ook deze twee lopen gewoon prima sync.
    Ik weet niet wat je precies aan het doen bent, maar ik ben inmiddels tamelijk overtuigd dat het probleem toch echt aan jouw kant ligt.
    soundshaper213 @
    heb bovenstaande films op rargb gedownload. de sub hernoemd naar de film that's it. verder niks. loopt dan niet sync. maar prima als het aan mij ligt. als je hier niet mag benoemen wat je "probleem" is met een sub en er word gezegd ligt waarschijnlijk aan jou, waarom is er dan de mogelijkheid om überhaupt iets aan te geven?? of ligt dit ook aan mij.
    SmallBrother @
    Sorry, maar volgens mij draai je dingen een beetje om. Lees even terug. In eerste instantie ben ik er absoluut *NIET* van uitgegaan dat het "waarschijnlijk" aan jou ligt. Ik heb je opmerking serieus genomen en een vermelde video gedownload. Die blijkt sync te lopen. Daarna nog twee video's gedownload. Die lopen ook sync. Dat blijkt uit het bekijken mbv Subtitle Edit (zie die screenshot) en bovendien uit het daadwerkelijk afspelen met VLC Player van de genoemde video's met deze subs hier.
    Prima om een probleem te benoemen, maar als *BLIJKT* dat jouw conclusie/probleem niet klopt, dan zou je misschien even bij jezelf kunnen gaan kijken, in plaats van beledigd te zijn.
    soundshaper213 @
    ????????????????????????
    soundshaper213 @
    Die vraagtekens kloppen niet had 3 duimpjes gestuurd. Einde discussie wilde ik er mee aangegeven. Sync de sub zelf wel

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 гласова)

Подаци о датотеци