Movie rating
2595 votes

The Four Horsemen of the Apocalypse Movie

Valentino's greatest romantic success. (Newspaper ad cut, 1926 reissue).

Set in the years before and during World War I, this epic tale tells the story of a rich Argentine family, one of its two descending branches being half of French heritage, the other being half German. Following the death of the family patriarch, the man's two daughters and their families resettle to France and Germany, respectively. In time the Great War breaks out, putting members of the family on opposing sides. themoviedb

  • Posters

  • Backdrops

  • Interesting links

Subtitles

Uploader

Comments from Opensubtitles.org

  • NICK987 @
    Επειδη,δεν ειδα ουτε ενα υχαριστω,απο κανεναν,...και δεν μου αρεσε καθολου,απλα δεχθειτε,τις ευχαριστιες μου...Να ειστε καλα...Ευχαριστω πολυ για το κοπο που κανατε!
    koutsodontis @
    Μην είσαι βιαστικός και παρεξηγησιάρης. Δεν είμαστε κρεμασμένοι όλοι από την σελίδα. Μοιράζεται και σε πολλά άλλα η ζωή μας. Επί πλέον(το έχω ψέξει παλαιότερα) η ανάγνωση σ' αυτήν την σελίδα έχει δυσκολέψει πολύ, εις βάρος κυρίως τόσο αξιόλογων αναρτήσεων, όπως η δική σου, που κινδυνεύουν να μην γίνουν αντιληπτές μέσα σε ένα χάος συνεχών τηλεοπτικών και συχνότατα μπαγιάτικων αναρτήσεων. Βλέπεις μερικοί βάλθηκαν να μετατρέψουν σε τηλεοπτική μια σελίδα που δεν έχει την κατάλληλη δομή - η δομή της είναι καθαρά κινηματογραφικών ταινιών, όχι τηλεοπτικών. Και μάλιστα με αναρτήσεις πολλές φορές αντιγραφής και παλιές, τις οποίες ανεβάζουν μία-μία, αντί να τις συμπιέσουν σε μία ανάρτηση, κι ας πρόκειται για ολοκληρωμένη περίοδο μιας σειράς. Κι όλα αυτά για να γράφουν "πόντους". Άβυσσος η ψυχή της επουράνιας ματαιοδοξίας. Επομένως μην γίνεσαι άδικος. Υπάρχουν αρκετά άτομα στην παρέα που θα εκτιμήσουν την προσφορά σου. Κάτι το οποίο θα βοηθούσες κι ο ίδιος εάν έγραφες πρώτα δύο λόγια παρουσίασης στην μετάφραση που ανέβασες, για να προσελκύσεις την προσοχή μας, αντί "να μας στέλνεις" συλλήβδην.Δες π.χ. κάτι που αδίκησε την ανάρτησή σου: ότι το όνομα του Ροδόλφο Βαλεντίνο δεν γράφτηκε πρώτο από το ΙΜDB, όπως θα ήταν αναμενόμενο, αλλά τέταρτο κι επομένως από κράχτης που θα κινούσε το ενδιαφέρον του αναγνώστη, "θάφτηκε". Αν το πρόσεχες και μας το είχες επισημάνει θα το αναδείξνυες καλύτερα ο ίδιος. Αυτά και επομένως:΅θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες αφ' ενός, αλλά και ας πραγματοποιήσεις αφ' ετέρου κι' ένα βήμα ωριμότητας στην όλη αντιμετώπιση του θέματος από την πλευρά σου. Καλή η αναγνώριση των κόπων σου, κακή όμως η ανυπομονησία. Κανένας μας εδώ μέσα δεν αποτελεί το κέντρο του κόσμου για να απαιτεί την απόλυτη προσοχή του. Κι όλα αυτά στα γράφω με πολύ καλή πρόθεση - χωρίς καμία διάθεση να σε θίξω. θα το κατάλαβες. Χαιρετισμούς.
    zelligas @
    Κουτσοδόντη, νομίζω παρεξήγησες τον Νικ. Το παράπονο του μάλλον είναι για παλιότερες προσπάθειες.Τώρα έγραψε για να ευχαριστήσει εμένα που τους ανέβασα. Λίγο δραματικά είναι αλήθεια, αλλά το εκτιμώ.
    elad59 @
    Πολύ καλή δουλεια. Πάντα τέτοια. Ευχαριστώ
    Manosl
    garatziotis @
    Σε ευχαριστώ, πολύ γενναία η προσπάθεια σου που καταδεικνύει την αγάπη ενός εραστή του σινεμά.

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 votes)

Fileinfo