Movie rating
257 votes

S07E07 Ka makuahine a me ke keikikane (Mother and Son) Episode

Ka makuahine a me ke keikikane (Mother and Son)

Five-0 must free McGarrett's mother, Doris, when Catherine informs them that she was captured and is about to be executed after attempting to free Wo Fat's imprisoned father. Also, Chin loses his appeal to have Sara's adoption delayed, and she must move to Mexico. themoviedb

  • Posters

  • Backdrops

  • Interesting links

  • Trailers

Subtitles

Uploader

Translator

Comments from Opensubtitles.org

  • anncathy1958 @
    geweldig, bedankt
    @
    Bedankt voor de prima ondertiteling!
    Alleen jammer, dat er steeds, zeer veel regels in het SRT bestand, aan elkaar vast zitten, waardoor ik de ondertitel helemaal moet nakijken en corrigeren.
    Ook vergeet je soms een tijdcode toe te voegen aan een zin in het SRT bestand, waardoor Media Player Classic, die door veel mensen gebruikt wordt, een error geeft en de ondertitel daardoor niet gebruikt. Ook dit, moet dan eerst gecorrigeerd worden.
    Vat dit alsjeblieft niet verkeerd op, ik ben zeer dankbaar voor alle moeite, die je doet. Ik noem de fouten alleen, zodat je weet wat er mis is en er de volgende keer op kan letten.
    sardegnaboy @
    Ik heb hem er opgezet en toen zelf de aflezing bekijken op kodi. Ik zag dat er inderdaad een aantal foutjes in zaten wat ik nog ga aanpassen. Dit is trouwena de 2de ondertiteling die ik maak. Het zou dus aleen maar beter kunnen gaan.
    @
    Als je die paar foutjes verbetert is het perfect! Nogmaals bedankt alle moeite!
    @
    Nogmaals bedankt voor alle moeite! :)
    SmallBrother @
    Als je Subtitle Edit gebruikt, dan voorkom je in ieder geval veel kritieke fouten, zoals bijvoorbeeld die GL2814 noemde. Zo zie je bijvoorbeeld bij het laden meteen al dat er rond line 587 (tijdseenheid 140) een syntaxfout is. Even opnieuw opslaan en het is gefikst :) En ook voor veel andere aspecten is Subtitle Edit erg aan te bevelen.
    Op het forum staat een uitstekende handleiding voor Subtitle Edit en zelfs een korte video-versie: forum.opensubtitles.org/viewtopic.php?f=31&t=15314 .
    Als je verder wilt met ondertitelen en jezelf wlt verbeteren, in het NL-gedeelte staan nog meer topics die de moeite van het lezen waard zijn.
    En als ik zo de vele enthousiaste reacties in korte tijd zie (ook bij je andere upload voor afl. 6) is dat absoluut geen verspilde moeite! Succes!
    kerijaan @
    Heel erg bedankt.
    willemsens2007 @
    hartelijk bedankt

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 votes)

Fileinfo