Оцена филма
4722 гласова

Suddenly Movie

A cold-blooded thriller!

The tranquility of a small town is marred only by sheriff Tod Shaw's unsuccessful courtship of widow Ellen Benson, a pacifist who can't abide guns and those who use them. But violence descends on Ellen's household willy-nilly when the U.S. President passes through town... and slightly psycho hired assassin John Baron finds the Benson home ideal for an ambush. themoviedb

  • Постери

  • Backdrops

  • Занимљиве везе

  • Трејлери

Титлови

Отпремилац

Comments from Opensubtitles.org

  • elad59 @
    Στην μικρή πόλη Σάντενλι, το μόνο που αναστατώνει την απόλυτη ηρεμία είναι το αποτυχημένο κόρτε του σερίφη Τομ Σόου, ενός αδιόρθωτου πασιφιστή, προς τη χήρα Έλεν Μπένσον. Όμως, το δρομολόγιο του προέδρου των ΗΠΑ τυχαίνει να περνάει μπροστά από το σπίτι της χήρας κι ψυχοπαθής εκτελεστής, ο Τζον Μπάρον, το επιλέγει για να δολοφονήσει τον υψηλά ιστάμενο.

    Εννιά χρόνια πριν τη δολοφονία του John Kennedy, η ταινία Suddenly του 1954 πραγματεύεται την απόπειρα της δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ, όταν αυτός θα κάνει μια στάση στη μικρή (και φανταστική) πόλη Suddenly της Καλιφόρνια. Ο Φρανκ Σινάτρα σε έναν σκληρό και σκοτεινό ρόλο ηγείται της ομάδας που θέλει να δολοφονήσει τον πρόεδρο και ο Sterling Hayden υποδύεται το σερίφη της μικρής πόλης που θα προσπαθήσει να του σταθεί εμπόδιο. Από την αρχή της ταινίας, όλη η δράση μεταφέρεται σε κλειστούς χώρους και, πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι όπου έχουν εισβάλει οι κακοποιοί και έχουν στήσει τον ελεύθερο σκοπευτή για τη «δουλειά». Η ταινία αποκτάει έτσι έναν ενδιαφέρων κλειστοφοβικό χαρακτήρα ο οποίος συμβάλλει θετικά στην αύξηση του σασπένς. Όπως επίσης και η χρήση του (σχεδόν) ρεαλιστικού χρόνου στα χνάρια του Τρένου θα σφυρίξει τρεις φορές μέσα στη μικρή της διάρκεια (73 λεπτά) βοηθάει την ταινία να διατηρήσει την αγωνία της και φυσικά να μην γίνει φλύαρη.
    Πηγή:cine.gr
    Με συμπληρωμένο και βελτιωμένο υπότιτλο από τον ήδη υπάρχων, για καλύτερη θέαση και απόλαυση της ταινίας.
    Καλή σας θέαση.
    manosl
    ktsioulis @
    Ευχαριστούμε, Μάνο για την αναβάθμιση
    της πολύ καλής αυτής ταινίας.
    Επιβάλλεται να την ξαναδούμε με τον
    υπότιτλο που της αξίζει.

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 гласова)

Подаци о датотеци