Bình chọn
4968 Bình chọn

The Desert Rats Movie

They crawled their way across the blazing sands of Africa... to turn disaster into victory!

Richard Burton plays a Scottish Army officer put in charge of a disparate band of ANZAC troops on the perimeter of Tobruk with the German Army doing their best to dislodge them themoviedb

  • Poster phim

  • Backdrops

  • Liên kết thú vị

Phụ đề

Người đăng tải

Comments from Opensubtitles.org

  • elad59 @
    Στα μέσα Απριλίου του 1941 στη Βόρεια Αφρική, ο Γερμανός αρχιστράτηγος Έρβιν Ρόμελ (Τζέιμς Μέισον) και το Άφρικα Κορπς του, οδήγησαν τον Βρετανικό Στρατό σε μια μακρά υποχώρηση προς την Αίγυπτο και το ζωτικό κανάλι του Σουέζ. Στον δρόμο του Ρόμελ είναι ο Τομπρούκ, μια διαρκής απειλή για τις γραμμές εφοδιασμού του. Η 9η Αυστραλιανή Μεραρχία επιφορτίζεται να κρατήσει το λιμάνι για δύο μήνες, μέχρι να αντικατασταθούν.
    Ο Συμμαχικός στρατηγός (Ρόμπερτ Ντάγκλας) επιλέγει τον Βρετανό Λοχαγό ΜακΡόμπερς (Ρίτσαρντ Μπάρτον) να αναλάβει τη διοίκηση νεοαφιχθέντων, απειροπόλεμων αυστραλιανών στρατευμάτων. Στον ΜακΡόμπετς δεν αρέσουν οι απείθαρχοι Αυστραλοί. Έκπληκτος που βλέπει στις τάξεις τους τον πρώην δάσκαλό του, Τομ Μπάρτλετ (Ρόμπερτ Νιουτον)...
    Ιστορικά η ταινία βασίζεται στην 9η Αυστραλιανή Μεραρχία, που ήταν πιφορτισμένη με την υπεράσπιση του Τομπρούκ υπό τη διοίκηση του στρατηγού Λέσλυ Μόρσχεντ. Ελπίζοντας να επιβιώσει ενάντια στις συντριπτικές δυνάμεις του Άφρικα Κορπς δύο μήνες, η φρουρά κράτησε για πάνω από οκτώ μήνες.(14-4/27-11-1941)
    Ήταν μια συνέχεια της ταινίας The Desert Fox: The Story of Rommel (1951), με τον Τζέιμς Μέισον, που ήταν επιτυχής ιδιαίτερα στην Αγγλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, δημιουργήθηκε εν μέρει για να δείξει έναν λιγότερο συμπαθητικό Στρατηγό Ρόμελ, μετά από την κριτική ότι η ταινία ήταν πολύ φιλική προς τους Γερμανούς.
    Πηγες:wikipedia.org, imdb.com
    Καλή σας θέαση.
    manosl
    elad59 @
    Ο υπότιτλος είναι για τους έχοντες προβλήματα ακοής, που εκ παραδρομής δεν σημειώθηκε στο αντίστοιχο κουτάκι.
    Συγγνώμη.
    ktsioulis @
    Πολύ όμορφο και ενδιαφέρον το δωράκι σου για τον δεκαπενταύγουστο. Έπεφτε στην αντίληψή μου αλλά το είχα για μεταφρασμένο. Ευτυχώς που έτυχε στα χέρια σου για να έχει την μετάφραση που του αξίζει. Ευχαριστούμε.

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 Bình chọn)

Thông tin dữ liệu